Basket i Norge

På nett for oss som elsker basketball

Er du en ihuga basketballfan? Da vet du at det finnes drøssevis av sider på nettet dedikert til denne herlige sporten. Du vet antagelig også at det ikke alltid er så lett så skille skitt fra kanel, og at mange av nettsidene er tomme og/eller fulle av lite interessant informasjon. Les videre for tips til knallgode sider du bør sjekke ut!shutterstock_270428135

Gå ikke glipp av noe

Tre nettsider du som basketfan bør merke deg er RealGM, Hoopsworld og Insidehoops. På førstnevnte side finner du garantert den aller nyeste informasjonen. Hoopsworld har skrevet om NBA siden 98, og her finner du alle de saftige ryktene. Insidehoops har mye interessent stoff, her finner du for eksempel informasjon om spillerlønninger og om nye spillere.

Stilige basketball-spill

Vi venter spent på spilleautomaten Basketball Stars, som kommer snart blir tilgjengelig. Dette er en nyhet som ønskes hjertelig velkommen, da det ikke finnes mange nok av automater med basket som tema på markedet. I mellomtiden er det mange andre populære spill å sjekke ut. På Spillespill finner du en del gratis basketballspill av varierende kvalitet. Den store begivenheten innenfor basketspillsjangeren er vel for øvrig NBA 2K16! Med en helt fantastisk grafikk og bruk av ny teknologi har dette spillet mulighet for å bli megapopulært når det slippes i september.

Bra basketball-blogger

Her er utvalget enormt! Den eneste ulempen er kanskje at de fleste knallgode basketbloggene er engelskspråklige. Men, kjør på! La oss starte med TrueHoop, som du ikke bør gå glipp av. Her bidrar flere talentfulle skribenter, og du blir servert innsiktsfulle kommentarer og analyser. På bloggen HoopsVibe går de også utenfor banen, og skriver også om privatlivet til de store baskeballstjernene. Sjekker du ut bloggen HoopsHype får du tilgang til alle de ferskeste ryktene og en mengde intervjuer med basketballstjerner og eksperter. På ProBasketballTalk kan du følge en mengde spennende diskusjoner om favorittsporten, mens på Basketball Reference blog finner du all den statistikk du skulle kunne ønske deg.