Basket i Norge

Har du lyst til å få sett NFL live?

Er det en dag i året som fanger hele verdens øyne, så er det Super Bowl. Her får du både amerikansk fotball fra de to beste lagene fra året og konserter fra verdens beste artister. Ett skikkelig amerikansk show med andre ord.

Mange tenker kanskje at det blir litt langt å dra til USA for å se på kamp. Heldigvis har eierne av NFL tenkt det samme. Derfor arrangerer de nå kamper utenfor Amerika også. De har blant annet årlige kamper i London, på Tottenham Hotspurs sin stadion. Stadion ble nylig bygget, så her har du det beste av sportsfasiliteter du kan få. Det er ikke like stort som Super Bowl, men du får fortsatt en opplevelse du sent vil glemme.

Her får du ett show med store artister og du får sett amerikansk fotball med de beste spillerne fra verden. Ønsker du å sjekke datoer og kanskje bestille deg en tur med venner eller familie? Det kan du enkelt gjøre ved å klikk her.

Ønsker du to fluer i en smekk? Du kan både bestille NFL kamp og fotball kamp på våre sider. Så hvis du først skal til London, hvorfor ikke slå to fluer i en smekk for en skikkelig sports-weekend.